Ingyenesen letölthetõ könyvek - 5 könyv

Az alábbiakban láthatod azokat a könyveket, amelyeket közkinccsé tettünk, hogy bárki INGYEN hozzájuk férhessen. A könyvek pdf-formátumban vannak feltöltve - klikkelés után vagy a böngészõben jelenik meg, vagy külön ablakban. A gépedre lementeni a következõ módon tudod: jobb klikk, hivatkozás mentése másképpen. (Figyeld meg, hova mented a gépeden!)

Both Gábor: Hülye magyarok
Megjelent:
2008. március 15.


A könyvet a botrányos cím miatt egyik magyarországi terjesztõ sem vállalta fel értékesítésre egészen 2009. nyaráig. Amikor végre meg lehetett rendelni, hamar elfogyott. Többek kérése miatt 2010. szeptemberétõl a könyv INGYEN letölthetõ PDF-formátumban - a könyv címlapjára klikkelve.

Both Gábor: Hogyan legyek modell?
Megjelent: 2007. április

"Mivel 10 éve foglalkozom fotózással és modellekkel, és sokan fordultak hozzám tanácsért, valamint nem is létezett eddig a könyvpiacon ilyen ismeretterjesztõ mû, idejét láttam, hogy írjak egyet.
Többek kérése miatt 2010. szeptemberétõl a könyv INGYEN letölthetõ PDF-formátumban - a könyv címlapjára klikkelve.

Gebriel Booth: Bomba-gól
Megjelent: 2002. (Pallas Antikvárium)

Egy kalandregény, amely a 2002-es foci VB idején játszódik részben valódi szereplõkkel (Oliver Kahn, Ronaldo, Zidane, Figo, stb...). A sportküzdelmek hátterében terroristák akarnak egy ellopott atombombát felrobbantani a döntõ idején Tokyoban. A jó fiúk és rossz fiúk összecsapnak a kulisszák mögött, miközben a világ 32 válogatottnak drukkol, és mit sem sejt a készülõ katasztrófáról.
2010. szeptemberétõl a könyv INGYEN letölthetõ PDF-formátumban - a könyv címlapjára klikkelve.

John Gardner: FAGY (fordítás)
Nyomtatásban nem jelent meg

Egy másik 007-es történet a "FAGY" - szerzõje John Gardner. Ez a történet a kilencvenes évek közepén játszódik, James Bond ezúttal egy félelmetes szervezet ellen veszi fel a harcot, akik az Egyesült Államokban szeretnének hatalomra kerülni, hogy drasztikus változásokat eszközöljenek ki.
A bal oldalon látható könyv-címlapra klikkelve a magam készítette James Bond rajongói oldalra jutsz.
Kiadásra vár.

2010. szeptemberétõl a könyv INGYEN letölthetõ PDF-formátumban - a könyv címlapjára klikkelve.


Gebriel Booth: A profi
Nyomtatásban nem jelent meg

"Korábban már úgymond megkönyvesítettem néhány kedvenc filmemet. Vagyis a film alapján írtam meg a sztorit. 1989-ben kezdtem kedvenc Jean-Paul Belmondo filmemmel, ezt a könyvet 1996-ban átdolgoztam. A könyv borítóját is én terveztem." (Both Gábor)
Kiadásra vár.
2010. szeptemberétõl a könyv INGYEN letölthetõ PDF-formátumban - a könyv címlapjára klikkelve.